Verdiklemma podkast

Hva handler den om?

Podkasten handler om hvordan vi kan jobbe med vår lykke på en indirekte måte ved å investere i oss selv over tid - uten å bli en del av en streberkultur.


Ønsket er å stå mer støtt i oss selv, finne en følelse av å høre til, ha mest mulig balanse i livet, og legge til rette for flyt, glede, inspirasjon og videre læring.

Men å stå støtt er ikke endemålet.


Det å bruke våre egenskaper til å bidra med noe som føles meningsfullt vil også være til glede for samfunnet. I stedet for å leve ut fra et ønske om å bevise noe, prestere noe eller søke bekreftelser blir vi emosjonelt modne og i stand til å leve ut fra den vi er, - og med en kapasitet til å skape noe av verdi for andre, og gi kjærlighet til andre - uavhengig av respons.

Kort og rett på sak, med praktiske tips

Hensikten med podkasten er å tenne en gnist i deg som lytter. Du kan høre på den mens du kjører til og fra jobb, mens du går tur, tar oppvasken eller lignende.


Episodene er veldig korte og overkommelige for de fleste. De inneholder null fjas og man får nyttige tips som man kan ta i bruk.

Hvis man er hørselshemmet, lydsensitiv eller av andre grunner ikke får lyttet så finner man sammendrag i episodebeskrivelsen.


Hvor kan man lytte?

Du finner podkasten de fleste steder der man lytter til slike. Her er noen av dem:

Acast

Apple Podcasts

Spotify

Google Podcasts