Verdiklemma podkast

Konseptet rundt coachingen min har ikke endret seg, men jeg ønsker å gjøre det tydeligere. Derfor er jeg i ferd med å oppdatere all min kommunikasjon - både på instagram, nettsider og nå også med en podkast.


Nå får du altså flere måter å få det samme innholdet på. Instagram fungerer til sitt bruk, men ofte har jeg mer på hjertet enn hva jeg får kommunisert der.

Lykkejaget gjør oss mindre lykkelige

Forskning viser at lykkejaget gjør oss mindre lykkelige, og det er lykkens paradoks. Mange tror at når de en dag oppnår suksess så vil de bli mer lykkelige, men i virkeligheten er det motsatt. Suksess springer ofte ut av det å være lykkelig.


Heldigvis går det an å jobbe med sin lykke på en indrekte måte. Forskning som er blitt gjort på lykke gjennom mange tiår kan bli sammenfattet i 5 områder hvor man kan jobbe med sin velvære for å samlet sett få det bedre med seg selv og andre - og sånn sett få et lykkeligere liv.


5 knagger for et mer meningsfullt liv - SFIRE:


S for "spirituell" velvære: Ordet spirituell betyr i denne sammenheng at vi finner noe som gir oss en følelse av mening og hensikt, en følelse av å være en del av noe større enn oss selv, osv. Det behøver altså ikke ha noe med religiøsitet å gjøre.


F for fysisk velvære: Vi har det bedre om vi skaper en balanse i både timeplanen og på tallerkenen, får kvalitetssøvn, stresser mindre og puster bedre. For å nevne noe.


I for intellektuell velvære: Dette handler om vår evne til dypt fokus over tid, men evnen kan øves opp på mange ulike måter og trenger ikke ha med bøker å gjøre om det ikke er din greie.


R for relasjonell velvære: Å få det bedre i sin relasjon med andre og seg selv.


E for emosjonell velvære: Dette innebærer blant annet å være i stand til å håndtere og regulere følelser.

Oppsummert kan vi si at podkasten skal handle om:

Hvordan vi kan jobbe med vår lykke på en indirekte måte ved å investere i oss selv på 5 ulike områder, slik at resultatet blir at vi står støtt i oss selv, finner en følelse av å høre til, har balanse i livet, og legger til rette for tilstand av flyt, glede, inspirasjon og videre læring - samtidig som vi bidrar med noe som føles meningsfullt  til glede for samfunnet.

Kort og rett på sak, med praktiske tips

Hensikten med denne podkasten er å tenne en gnist i deg som lytter. Du kan høre på den mens du kjører til og fra jobb, mens du går tur, tar oppvasken eller lignende. 


Episodene er veldig korte og overkommelige for de fleste. De inneholder null fjas og man får nyttige tips som man kan ta i bruk.

Hvis man er hørselshemmet eller lydsensitiv og dermed ikke får lyttet så finner man sammendrag i episodebeskrivelsen.


Ta kontakt


Fyll inn skjemaet, så vil jeg svare så fort jeg kan. Jeg ser frem til å høre fra deg.

 
 
 
 
 
Ved å sende inn dette skjemaet samtykker jeg til informasjonsbehandling som beskrevet i personvernerklæringen (se lenke til pdf nedenfor).