Litt om meg

Det kan være utfordrende å ta kontakt med en fremmed for å bestille coaching, så for at du skal kjenne det tryggere så velger jeg å fortelle kort om meg selv. Det kan gi deg en følelse av at du kjenner meg litt, og kanskje også gi deg en pekepinn på om du tror jeg er rett person for deg å ta kontakt med.


Navn: Solgunn Øvereng Matre
Alder: 45 år
Sivilstatus: Gift. Har ikke egne barn, men er tante for 13 nevøer og nieser.

Bosted: Vi bor på Nordre Jarlsberg brygge, ca. 1 time fra Oslo eller 20 min. fra Drammen. Coachingsamtaler foregår via videotelefoni så bosted er av mindre betydning i den sammenheng. Har ikke de fleste hjemmekontor for tiden da?


Yrke: Tidligere prosjektleder. Jobbet med IT fra 1999-2014, og har blant annet arbeidet i Telenor, Den norske kirke, det digitale mediebyrået Idium, og konsulentselskapet Sopra Steria. Sistnevnte arbeidsgiver har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass i flere år på rad, og det var også min drømmejobb hvor jeg ble utplassert som konsulent i Nav IKT for å bistå i forbindelse med innføring av oppgradert leveranseprosess.


Pga. bivirkninger etter en kreftbehandling ble jeg dessverre arbeidsufør og hovedsaklig husbundet. Har omskolert meg ved å ta en 2-årig coachingutdannelse ved Coaching Academy i Oslo, og har siden våren 2020 jobbet som coach ut fra eget hjem. Jeg skalerer arbeidsmengde ut fra hva helsen tillater. Høsten 2022 gjennomførte jeg i tillegg et kurs ved Harvard i Managing Happiness. Min hobby er å dele om temaet selvutvikling på instagramprofilen @verdiklemma. Følg meg gjerne der.

Litt om meg som person
Jeg er åpen, omgjengelig, inkluderende, og har en direkte men vennlig væremåte. Er glad i mennesker, den gode samtalen, og elsker å se folk blomstre.


Mine kjerneverdier er kjærlighet, frihet, åpenhet, likeverd, balanse. Dette er verdiene jeg forsøker strekke meg etter hver dag.


Omtaler fra tidligere kunder:

"Solgunn er en positiv og tillitvekkende person. Hun har hjulpet meg med å se nytt potensiale i meg selv og styrket min evne til å finne nye perspektiver og løsninger. Jeg anbefaler henne på det sterkeste."
"Birte" (45)

"Solgunn er et medmenneske, som bruker sine evner til å være en turguide i menneskers indre landskap."
"Aina" (54)

"Solgunn er en fantastisk samtalepartner og en suveren coach . Hun ser mennesker og stiller spørsmål som gir refleksjon på en måte jeg ikke har opplevd før. Anbefales på det sterkeste."

Sitat hentet fra anmeldelse på Google.

Ta kontakt


Fyll inn skjemaet, så vil jeg svare så fort jeg kan. Jeg ser frem til å høre fra deg.

 
 
 
 
 
Ved å sende inn dette skjemaet samtykker jeg til informasjonsbehandling som beskrevet i personvernerklæringen (se lenke til pdf nedenfor).