Din drøm er min drøm

Hva venter du på?
Den ideelle situasjonen for å starte kommer aldri. Du vil alltid finne en grunn til å utsette drømmen.


Jeg kan fortelle deg at det du lister opp som unnskyldinger 99% sikkert er noe hjernen din kommer opp med for å beholde drømmen intakt. Veldig mange av unnskyldningene man lister opp er nemlig tilsvarende utfordringer som andre har funnet løsninger på tidligere. 

I de fleste tilfeller er man innerst inne redd for å ikke være god nok, eller er redd for å feile så det suser, og da er det bedre å utsette drømmen. Slik ubevisst selvsabotasje gjør vi alle sammen. Du er ikke unik. Det er denne selvsabotasjen som er det første og største hinderet ditt, som står mellom deg og det du drømmer om.


Du trenger ikke stå i det alene

Jeg elsker å se folk blomstre, se muligheter de ikke hadde tenkt på før, legge fra seg det som holder dem tilbake, spille på lag med sin egen personlighet og verdier, finne ny balanse, motivasjon og drivkraft.


Hva er coaching?

Coaching er en samtaleform. Coachen stiller spørsmål som skaper refleksjon og som videre kan gi klarhet i tanker som du (fokuspersonen) har grublet på. En coach skal ikke ha en egen agenda og skal ikke legge føringer, men skal i stedet gjøre deg i stand til å gjøre valg basert på dine egne verdier og tankemåte.


Hva nå?

Send meg en uforpliktende melding via skjemaet på denne siden. Om du ikke helt finner de riktige ordene så ikke la det stoppe deg. Det er ikke en eksamensinnlevering. Du kan for eksempel starte med å fortelle meg om hva du drømmer om.

Gå for drømmen!


Fyll inn skjemaet, så vil jeg svare så fort jeg kan. Jeg ser frem til å høre fra deg.

 
 
 
 
 
Ved å sende inn dette skjemaet samtykker jeg til informasjonsbehandling som beskrevet i personvernerklæringen (se lenke til pdf nedenfor).